Skip to main content

Leder dig rätt

Jobba hos oss

Juristavdelningen är en modern juristbyrå som hjälper klienter i hela Sverige.

De jurister som arbetar hos oss är inte bara jurister. De är kreativa tänkare, flexibla och lösningsorienterade individer. Och de kämpar. Posten ska fram.

Vi arbetar mestadels uppkopplade från annan plats.

Vi har också väldigt roligt ihop.

Juristavdelningen söker juriststudenter att biträda med juridisk rådgivning

Vi söker dig som är juriststudent och har läst minst fyra terminer på juristprogrammet. Du ska vara duktig på att uttrycka dig muntligt och i text, och gillar att lösa juridiska problem. Du är ansvarstagande, för hos oss kommer du att få stort ansvar över ärenden.

Arbetet är till stora delar inriktat på konsumenträtt, arbetsrätt och allmän affärsjuridik.

Tjänsten är deltid. Arbetsbördan varierar och styrs bland annat av din tillgänglighet. Vi arbetar mestadels på distans, så man sitter där man själv vill.

Ersättningen består av en fast timersättning.

Juristavdelningen är en modern juristbyrå med lång erfarenhet. Vi har bedrivit juridisk verksamhet sedan 2013. Vi erbjuder juridisk rådgivning för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vårt fokus är tvistelösning och arbetsrätt för privatpersoner och företag, och även affärsjuridik och bolagsrätt för företag och bostadsrättsföreningar. Juristavdelningen är en juristbyrå som hjälper klienter i hela Sverige.

Är du intresserad? Skicka in ditt CV, ett betygsutdrag från juristprogrammet, ett kort personligt brev (max en A4-sida) samt lista över referenser. Mejla oss allt till jobb@juristavdelningen.se.

Vi ser fram emot din ansökan.