Skip to main content

Leder dig rätt i Falun

Sabatons ursprung

Faluån rinner rätt igenom Falun och delar den i två delar. Den ena sidan kallas i folkmun för den gruvliga sidan. Där ligger Falu koppargruva, som under många århundraden var en av Sveriges främsta näringsverksamheter. Den andra sidan kallas i folkmun för den ljuvliga sidan. Dit nådde inte roströken, varför de flesta bostäderna låg där.

Sabaton från Falun är en av de mest framgångsrika musikexporterna i svensk historia. Bandets låtar är inspirerade av olika historiska händelser och krig, och krigets förödande effekter. Sabaton fick priset som årets folkbildare 2022, för att de kombinerar sin artistgärning med folkbildning på ett helt unikt sätt.

Juristavdelningen finns också i Falun. Vi hjälper privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar med deras juridiska problem som uppstår i vardagen.

Vårt mål är att på bästa sätt bevaka våra klienters intressen och därmed förtjäna och bibehålla deras förtroende för oss som deras juridiska rådgivare.

Vi kommer att lyssna på dig, utvärdera dina alternativ och föreslå en väg framåt. Vi tillhandahåller tydliga råd och rekommendationer baserade på varje klients unika affärsmässiga utmaningar och agerar som strategisk samarbetspartner.

Om du står inför en tvist, och vi bedömer dina möjligheter att vinna i domstol är begränsade kommer vi avråda dig att gå vidare. Öppen och rak kommunikation.

Vi bistår dig även med att hitta finansieringsalternativ om du vill inleda en rättslig process, exempelvis genom en hemförsäkring, företagsförsäkring eller försäkring för bostadsrättsförening.

Låt oss bli även din Juristavdelning. Kontakta oss idag.

Vi har haft 97 procent framgång i de hundratals tvister vi biträtt i

 • ”Utmärkt hjälp med en domstolsprocess som vi vann. Kunniga inom tvistelösning! Kan verkligen rekommenderas.”

  Fredrik, småföretagare i södra Sverige
 • ”Vår bostadsrättsförening behövde hjälp med att upprätta ett avtal med en större leverantör. Det kändes skönt att ha Juristavdelningen att granska avtalet innan, och komma med förslag på ändringar som var viktiga för oss.”

  Magnus, ledamot i brf i Stockholm
 • ”Juristavdelningen uppfyllde alla våra krav på kunskap, professionalism och effektivitet. Dessutom var deras jurister trevliga att ha kontakt med.”

  Göran, företagare i Umeå
 • ”De är kompetenta inom konsumenträtten, där vi hade problem med en hantverkare som inte höll sig till avtalet. Med Juristavdelningen fick vi ersättning.”

  Christine, privatperson i Skåne
 • ”Kunniga och professionella inom affärsjuridik. Juristavdelningen upprättade alla avtal som vi behövde när vi sålde en verksamhet.”

  Ewa, företagare i Mellansverige
 • ”Smidig hjälp när vi startade ett aktiebolag, och i upprättandet av aktieägaravtal oss ägare mellan. Snabbt arbete och bra service.”

  Elin, företagsägare i Göteborg
 • ”Juristavdelningen hjälpte mig att få ersättning för en felaktig uppsägning. De är mycket engagerade och tror på människan som utgångspunkt.”

  Björn, privatperson i Stockholm
 • ”Juristavdelningen förklarade juridiken så att vi förstod varför vi hade blivit stämda. Sedan vann vi tvisten med deras hjälp.”

  Anders, företagare i Västerås
 • “Vi hade problem med en av våra hyresgäster med störningar. Med Juristavdelningen har vi förmått dem att sluta med störningarna.”

  Kenneth, ordförande brf i Malmö
 • ”Juristavdelningen uppfyllde alla krav på professionalism och effektivitet. Dessutom hade vi roligt.”

  Lars-Krister, företagare i Norrland
 • ”Är väldigt nöjd med samarbetet med Juristavdelningen. Stort kunnande inom avtalsrätt, och de förklarade löpande vad som är legal och kommersiellt görbart.”

  Cecilia, ägare av start-up i Uppsala
 • ”Juristavdelningens kunskap inom flygrätten är unik i Sverige, med över 25 års erfarenhet.”

  Gunnar, flygbolag baserat på Arlanda
 • ”Kunniga inom tvistelösning, där vi med Juristavdelningen lyckades att förlika med motparten innan en lång och kostsam process i tingsrätten.”

  Tomas, privatperson i Stockholm
 • “Vi använder Juristavdelningen i de frågor som löpande kommer upp i förvaltningen av vår bostadsrättsförening. Det ger en trygghet för våra medlemmar.”

  Helena, ordförande i brf i Linköping
 • “Under vår period som start-up hade vi Juristavdelningen att sköta all vår juridik, så kunde vi fokusera på att bygga upp vårt företag.”

  Oscar, företagare i Sundsvall