Skip to main content

Leder dig rätt i Jönköping

Tändsticksstaden

Jönköping, eller jkpg, vid Vätterns södra strand, omgivet av kuperade sluttningar, som även omfattar närliggande Huskvarna.

Staden kallas för tändsticksstaden, vilket grundar sig på de framgångar som Jönköpings Tändsticksfabrik hade från slutet av 1800-talet med sina säkerhetständstickor. Inte mindre än fem tändsticksfabriker var under en period verksamma i staden.

Jönköping har länge fungerat som ett centrum för logistisk. Idag är staden ett av Sveriges viktigaste logistikcentrum. Genom sjö, flyg, väg och järnväg kan du frakta gods till och från nästintill hela världen. Bland annat Torsvik är ett av Sveriges största logistik- och distributionscentraler. I staden finns även flera utbildningar inom logistik.

Här finns också Juristavdelningen. Vi har länge varit verksamma i Jönköping och biträder privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Vår filosofi bygger på öppen kommunikation och starkt samarbete med våra klienter. Genom att förstå din situation och dina mål kan vi utforma en strategi som ger bästa möjliga resultat.

Vi erbjuder inte enbart juridisk vägledning, utan också personlig och engagerad rådgivning. För många företag är vi redan deras egen juristavdelning. Det är precis vad syftet med Juristavdelningen var, att oavsett om du är privatperson, företag eller bostadsrättsförening så är vi er juristavdelning.

Med en kreativ och flexibel rådgivning i ett högt tempo leder vi dig rätt. Vi är ett telefonsamt eller mejl bort.

Vi har haft 97 procent framgång i de hundratals tvister vi biträtt i

 • ”Utmärkt hjälp med en domstolsprocess som vi vann. Kunniga inom tvistelösning! Kan verkligen rekommenderas.”

  Fredrik, småföretagare i södra Sverige
 • ”Vår bostadsrättsförening behövde hjälp med att upprätta ett avtal med en större leverantör. Det kändes skönt att ha Juristavdelningen att granska avtalet innan, och komma med förslag på ändringar som var viktiga för oss.”

  Magnus, ledamot i brf i Stockholm
 • ”Juristavdelningen uppfyllde alla våra krav på kunskap, professionalism och effektivitet. Dessutom var deras jurister trevliga att ha kontakt med.”

  Göran, företagare i Umeå
 • ”De är kompetenta inom konsumenträtten, där vi hade problem med en hantverkare som inte höll sig till avtalet. Med Juristavdelningen fick vi ersättning.”

  Christine, privatperson i Skåne
 • ”Kunniga och professionella inom affärsjuridik. Juristavdelningen upprättade alla avtal som vi behövde när vi sålde en verksamhet.”

  Ewa, företagare i Mellansverige
 • ”Smidig hjälp när vi startade ett aktiebolag, och i upprättandet av aktieägaravtal oss ägare mellan. Snabbt arbete och bra service.”

  Elin, företagsägare i Göteborg
 • ”Juristavdelningen hjälpte mig att få ersättning för en felaktig uppsägning. De är mycket engagerade och tror på människan som utgångspunkt.”

  Björn, privatperson i Stockholm
 • ”Juristavdelningen förklarade juridiken så att vi förstod varför vi hade blivit stämda. Sedan vann vi tvisten med deras hjälp.”

  Anders, företagare i Västerås
 • “Vi hade problem med en av våra hyresgäster med störningar. Med Juristavdelningen har vi förmått dem att sluta med störningarna.”

  Kenneth, ordförande brf i Malmö
 • ”Juristavdelningen uppfyllde alla krav på professionalism och effektivitet. Dessutom hade vi roligt.”

  Lars-Krister, företagare i Norrland
 • ”Är väldigt nöjd med samarbetet med Juristavdelningen. Stort kunnande inom avtalsrätt, och de förklarade löpande vad som är legal och kommersiellt görbart.”

  Cecilia, ägare av start-up i Uppsala
 • ”Juristavdelningens kunskap inom flygrätten är unik i Sverige, med över 25 års erfarenhet.”

  Gunnar, flygbolag baserat på Arlanda
 • ”Kunniga inom tvistelösning, där vi med Juristavdelningen lyckades att förlika med motparten innan en lång och kostsam process i tingsrätten.”

  Tomas, privatperson i Stockholm
 • “Vi använder Juristavdelningen i de frågor som löpande kommer upp i förvaltningen av vår bostadsrättsförening. Det ger en trygghet för våra medlemmar.”

  Helena, ordförande i brf i Linköping
 • “Under vår period som start-up hade vi Juristavdelningen att sköta all vår juridik, så kunde vi fokusera på att bygga upp vårt företag.”

  Oscar, företagare i Sundsvall