Skip to main content

Leder dig rätt i Östersund

Sveriges mittpunkt

Östersund i Jämtland, bredvid Storsjön. Eller Ösund som de säger lokalt. En av de städer som brukar ta åt sig äran som Sveriges mittpunkt.

Östersund är den enda stad inom Sveriges nuvarande gränser som grundats på 1700-talet. Det var Gustav III som grundade staden 1786.

Sedan länge är Östersund en utpräglad handelsstad. Än idag hålls den årligt återkommande marknad som har tusenåriga anor, i dagarna tre i början av mars, Gregoriemarknaden eller Gregorimarsnen på jämtska.

Nio av tio företag i Östersund är så kallade mikroföretag och har färre än tio anställda. Och nästan alla har färre än 50 anställda.

Juristavdelningen fokuserar på småföretagare, som inte har en egen juristavdelning. Vi finns med att ge rådgivning inför beslut, vi upprättar och granskar avtal, vi hjälper till med tvister företag hamnar i. Vi är kort och gott många företags egen Juristavdelning.

Vi strävar efter att förenkla juridiska processer och göra dem begripliga. Vi förstår att varje klients behov är unika, och vi är dedikerade till att erbjuda högkvalitativ och skräddarsydd juridisk rådgivning som passar just er. Oavsett om du är ett företag, privatperson eller bostadsrättsförening i Östersund.

Vi skapar mervärde.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig i dina juridiska frågor.

Vi har haft 97 procent framgång i de hundratals tvister vi biträtt i

 • ”Utmärkt hjälp med en domstolsprocess som vi vann. Kunniga inom tvistelösning! Kan verkligen rekommenderas.”

  Fredrik, småföretagare i södra Sverige
 • ”Vår bostadsrättsförening behövde hjälp med att upprätta ett avtal med en större leverantör. Det kändes skönt att ha Juristavdelningen att granska avtalet innan, och komma med förslag på ändringar som var viktiga för oss.”

  Magnus, ledamot i brf i Stockholm
 • ”Juristavdelningen uppfyllde alla våra krav på kunskap, professionalism och effektivitet. Dessutom var deras jurister trevliga att ha kontakt med.”

  Göran, företagare i Umeå
 • ”De är kompetenta inom konsumenträtten, där vi hade problem med en hantverkare som inte höll sig till avtalet. Med Juristavdelningen fick vi ersättning.”

  Christine, privatperson i Skåne
 • ”Kunniga och professionella inom affärsjuridik. Juristavdelningen upprättade alla avtal som vi behövde när vi sålde en verksamhet.”

  Ewa, företagare i Mellansverige
 • ”Smidig hjälp när vi startade ett aktiebolag, och i upprättandet av aktieägaravtal oss ägare mellan. Snabbt arbete och bra service.”

  Elin, företagsägare i Göteborg
 • ”Juristavdelningen hjälpte mig att få ersättning för en felaktig uppsägning. De är mycket engagerade och tror på människan som utgångspunkt.”

  Björn, privatperson i Stockholm
 • ”Juristavdelningen förklarade juridiken så att vi förstod varför vi hade blivit stämda. Sedan vann vi tvisten med deras hjälp.”

  Anders, företagare i Västerås
 • “Vi hade problem med en av våra hyresgäster med störningar. Med Juristavdelningen har vi förmått dem att sluta med störningarna.”

  Kenneth, ordförande brf i Malmö
 • ”Juristavdelningen uppfyllde alla krav på professionalism och effektivitet. Dessutom hade vi roligt.”

  Lars-Krister, företagare i Norrland
 • ”Är väldigt nöjd med samarbetet med Juristavdelningen. Stort kunnande inom avtalsrätt, och de förklarade löpande vad som är legal och kommersiellt görbart.”

  Cecilia, ägare av start-up i Uppsala
 • ”Juristavdelningens kunskap inom flygrätten är unik i Sverige, med över 25 års erfarenhet.”

  Gunnar, flygbolag baserat på Arlanda
 • ”Kunniga inom tvistelösning, där vi med Juristavdelningen lyckades att förlika med motparten innan en lång och kostsam process i tingsrätten.”

  Tomas, privatperson i Stockholm
 • “Vi använder Juristavdelningen i de frågor som löpande kommer upp i förvaltningen av vår bostadsrättsförening. Det ger en trygghet för våra medlemmar.”

  Helena, ordförande i brf i Linköping
 • “Under vår period som start-up hade vi Juristavdelningen att sköta all vår juridik, så kunde vi fokusera på att bygga upp vårt företag.”

  Oscar, företagare i Sundsvall